Virksomhedscases

I Netværk for Grøn Detail er der fuld skrue på de bæredygtige løsninger. Her kan du læse om konkrete tiltag, der udspringer fra medlemmerne i netværket.

Arnold Busck – Gør de grønne tiltag nationale

Efter positivt udbytte af bæredygtighedsscreeningen i butikkerne i Aalborg tiltænker Arnold Busck at foretage egne screeninger i de resterende butikker i kæden.

Helsam, Aalborg – Genanvendelse af flamingochips

Helsam får leveringer med flamingochips. Et produkt som ikke kan sorteres til genanvendelse. Derfor har Helsam et stort lager af flamingochips, som de ikke ved, hvordan de skal komme af med. Til screeningen var der derfor fokus på mulige løsninger, hvorefter Helsam tog kontakt til nabobutikken, som sælger IT-udstyr. De anvender nu de overskydende flamingochips i deres forsendelser.  

Vodskov gør os alle grønnere

I Vodskov har erhvervsforeningen valgt at have fokus på grønne tiltag. 20 butikker i Vodskov medlem af Netværk for Grøn Detail og skaber sammen synlighed omkring de mange grønne tiltag i byen. 

I et fælles tiltag er butikkerne gået sammen om en tøjindsamling i forbindelse med Vodskov Open by Night. Et tiltag hvor der var stor opbakning fra borgerne. 

Læs artikel fra Vodskov Avis

 

Bæredygtige indkøbsnet

Et samarbejde mellem Vraa Dampvaskeri, S.E.P Nord og Virkelyst har resulteret i produktion af indkøbsnet, lavet af genbrugstekstiler. Indkøbsnettene bliver blandt andet udleveret under Aalborg Bæredygtighedsfestival 2018. Hvis din butik eller virksomhed ønsker mere information om produktion af de bæredygtige net, er I velkommen til at kontakte os. 

Indkoebsnet

Del indhold