Gør os alle grønnere

Det ser ikke altid sådan ud… Men du bor et af de grønneste steder i verden!

Gør os alle grønnere

Det er ikke altid let at se, at Aalborg faktisk er med helt fremme, når det handler om at være grøn og bæredygtig. Derfor lancerer vi nu kampagnen ’Gør os alle grønnere’. Kampagnen tager udgangspunkt i alle de grønne og bæredygtige initiativer, der foregår rundt om i kommunen - både hos kommunen selv og hos virksomheder, private borgere, uddannelsesinstitutioner, NGO’er osv. Kampagnen hylder aalborgensernes grønne DNA samtidig med, at den opfordrer til endnu mere grøn handling! For selvom vi er gode, er vi slet ikke i mål endnu. Men ved en fælles indsats er vi godt på vej.

Kampagnen er allerede synlig på de nye affaldskurve i midtbyen, hvor DU er med til at gøre os alle grønnere, når du sorterer dit affald i byrummet. Men kampagnen er meget mere end affaldssortering. Det er også en mulighed for at lade sig inspirere til egne grønne initiativer - fx via den nye hjemmeside gørosallegrønnere.dk. Her kan du desuden få hjælp til at komme i gang - eller med at komme videre - med forskellige bæredygtige projekter.

Projektleder Anders Du Mont-Thygesen fra Center for Grøn Omstilling fortæller: ”Aalborg er verdenskendt for vores arbejde med bæredygtighed. Vi har faktisk to dokumenter på området, der bærer vores navn, nemlig Aalborg Charteret og Aalborg Commitments. Samtidig er vi hvert år med til at udvælge og hylde de bedste omstillingsprojekter i Europa via Transformative Actions Award”.

”Det kan vi godt være stolte af - og det skal vi være stolte af! For det er med til at gøre os endnu bedre, så vi også i fremtiden er kendt som et af de grønneste steder i verden”, slutter rådmand for Miljø- og Energiforvaltningen, Lasse P. N. Olsen.

Kampagnefilmen ”Gør os alle grønnere” viser netop kommunens lidt vinter-grå udseende, men fortæller samtidig, at der hele tiden foregår en masse ”grønt” i kommunen. Du skal bare kigge efter ”gør os alle grønnere” stemplet.

 

Download markedsføringsmateriale

Hent logo, coverbillede og film 

Del indhold