Festivalens historie

Bæredygtighedsfestivalen startede som en idé om at udbrede kendskabet til bæredygtighed, da vi i Aalborg Kommune arbejder med mange forskellige projekter, der handler om bæredygtighed. Vi tænkte, at der også måtte være en masse projekter ude blandt borgere, virksomheder osv., som også kunne have gavn af at blive en del af noget større. Vi har oplevet større opbakning, end vi havde turde håbet på tilbage i 2013, og glæder os nu til mange Bæredygtighedsfestivaler fremover.

Bæredygtighedsfestivalens start

Bæredygtighedsfestivalen blev første gang afholdt i 2013, hvor omkring 50 arrangementer udgjorde det fulde program. Opbakningen var større end forventet, så der var klart grundlag for at søsætte en Bæredygtighedsfestival i Aalborg; Aalborg er fuld af personer, virksomheder og foreninger, der interesserer sig for bæredygtighed - det skal vises frem!

 

8 år på bagen

Festivalen er vokset og vokset - både antal af arrangementer og også deltagere. Det er vi rigtig stolte af. Bæredygtighed er for alvor ved at få en plads i Aalborg, og det sker kun gennem samarbejde med hinanden. 

Se filmen fra Bæredygtighedsfestivalen 2019

Se filmen for Bæredygtighedsfestivalen 2018 

Se filmen for Bæredygtighedsfestivalen 2017

Se filmen for Bæredygtighedsfestivalen 2016

Se filmen for Bæredygtighedsfestivalen 2013

Del indhold