Om Festivalen

Bæredygtighedsfestivalen viser de mange bæredygtige tiltag frem, der foregår rundt omkring i Aalborg Kommune og Nordjylland. Interessen for at tænke mere bæredygtigt i alt fra private hjem til offentlige institutioner og private virksomheder er støt stigende - og det er festivalen et tydeligt eksempel på.

Formålet med Bæredygtighedsfestivalen er at skabe opmærksomhed om de mange lokale initiativer, der findes inden for bæredygtighed samt inspirere til en mere bæredygtig adfærd blandt aalborgenserne og alle andre, som har lyst til at deltage.

 

Se Bæredygtighedsfestivalen 2019 - The Aftermovie 

Se filmen om Bæredygtighedsfestivalen 2017

Se filmen om Bæredygtighedsfestivalen 2016 

 

Ud over Bæredygtighedsfestivalen arbejder Aalborg Kommune også med mange andre tiltag til at fremme bæredygtighed i kommunen. Et udpluk kan ses i videoen nedenunder:

Bæredygtighed og borgerne

Bæredygtighedsfestivalens mission og vision

Bæredygtighedsfestivalen er opstået for én gang om året at give bæredygtighed et ekstra boost i og omkring Aalborg. Bæredygtighedsfestivalens formål er at fremme bæredygtighed og bæredygtig adfærd i Aalborg Kommune ved at sætte fokus på de mange bæredygtige initiativer, der allerede findes. Vores vision er, at det skal være nemt at være grøn i Aalborg. Bæredygtighedsfestvialen viser således de mange fordele og muligheder ved en grøn livsstil. 

Del indhold